Sfeervolle en klassieke feestlocatie in Rotterdam

Zin in een feestje? Bij Landhuis De Oliphant kunt u terecht voor onder meer een barbecue, themafeest, afscheidsborrel, nieuwjaarsborrel, personeelsfeest of bedrijfsuitje. Het landhuis dateert uit 1592 en is destijds gebouwd als een statige herenboerderij met een toren en een aantal opkamers. Door de klassieke uitstraling van binnen en buiten is onze feestlocatie in Rotterdam perfect voor alle borrels en feesten. Het pand beschikt ook over de modernste technieken, waardoor het geschikt is voor elke gelegenheid.

Landhuis De Oliphant heeft een karakteristieke indeling met sfeervolle zalen en authentieke kamers verdeeld over drie etages. U kunt zelf uw zaal of kamer kiezen en deze geheel naar uw wensen indelen. Wilt u graag buiten feesten? Dan kunt u gebruikmaken van onze prachtige Franse tuin met zonnig terras en uitzicht op het Zuiderpark. Of u nou voor een intiem gezelschap een feest wilt geven of voor een groep van 175 mensen, bij deze feestlocatie in Rotterdam is alles mogelijk.

Wij denken graag met u mee

Heeft u veel ideeën, maar weet u niet hoe u ze werkelijkheid kunt laten worden? Wij helpen u graag om uw wensen in vervulling te laten gaan. Zo kunnen we onder meer helpen met het regelen van het entertainment en de aankleding van de locatie. En natuurlijk willen we graag met u brainstormen hoe we er samen een onvergetelijke dag of avond van kunnen maken. Over het eten hoeft u zich in ieder geval geen zorgen te maken, want dat regelen wij. Onze vaste cateraar Marinus van Donk Partycatering & Evenementenorganisatie verrast u en uw gasten met allerlei culinaire hoogstandjes.

Waarom een feest of borrel geven bij Landhuis De Oliphant?

Onze feestlocatie in Rotterdam is geschikt voor kleine en grote groepen. U kunt zelf kiezen in welke ruimte u uw feest of borrel wilt geven. Komt u met een hele grote groep? Dan is het gehele pand gereserveerd voor u en uw gasten. Hieronder hebben we alle voordelen op een rijtje gezet:

  • Klassieke feestlocatie met moderne snufjes
  • Geschikt voor kleine en grote groepen
  • Franse tuin met uitzicht op het Zuiderpark
  • Hulp met het uitwerken van ideeën
  • Alleen maar culinaire hoogstandjes
  • Gratis parkeren