Landhuis de Oliphant als fotoshoot locatie

Landhuis de Oliphant

Landhuis de Oliphant aan de Kromme Zandweg te Rotterdam-Zuid, Charlois is dé locatie voor een romantische trouw fotoshoot. Wij stellen onze locatie ter beschikking om geweldige en unieke foto’s te komen maken. Onderstaand vindt u de prijzen. Voor deze prijs heeft u een romantische fotoshoot locatie en authentiek decor voor uw foto’s. Landhuis De Oliphant is een prachtige locatie voor huwelijksfoto's, jubileum foto’s, trouwfoto's of gewoon een romantisch plaatje.

Fotoshoot locatie huren

Op zoek naar een identieke en romantische locatie voor mooie trouwfoto’s? Landhuis De Oliphant zorgt voor de mooiste sfeerbeelden, fotoreportages en trouwfoto's op uw bruiloft! Het karakteristieke landhuis, de schitterende tuin en het aangelegen Park met Molen en Boerderij maken dit een prachtige trouwfoto locatie.

Fotoreportage op uw (huwelijks)feest

Gaat u trouwen in landhuis de Oliphant? Dan bieden wij u graag de mogelijkheid aan om de mooiste dag van uw leven vast te leggen door middel van een trouw fotoshoot. Als dit direct voorafgaand aan of tijdens uw huwelijksdag is, dan vragen wij geen vergoeding voor de trouwfoto locatie. Als u meer dan twee uur vóór aanvang van uw huwelijksdag de trouw fotoshoot wilt doen, dan vragen wij hiervoor een vergoeding van € 350,-. Het tijdstip waarop u gebruik kunt maken van de trouwfoto locatie is in overleg.

Fotoshoot locatie in Rotterdam

Wilt u landhuis de Oliphant in Rotterdam alleen gebruiken als particuliere fotoshoot locatie (met uw eigen fotograaf), dat kan! Dit is op afspraak mogelijk. Reserveren voor de fotoshoot locatie is noodzakelijk. Er kunnen namelijk evenementen in het Landhuis de Oliphant plaatsvinden, waardoor de fotoshoot locatie binnen niet meer beschikbaar is. De reservering wordt binnen enkele dagen vóór de fotoreportage definitief bevestigd als er geen aanvragen van bijvoorbeeld onverwachte condoleances zijn binnengekomen.

Fotoshoot locatie huren

Als fotograaf mooie foto’s maken in opdracht van het bruidspaar doe je natuurlijk op een prachtige locatie. Het is een droom van velen om te trouwen en wanneer het dan echt zo ver is wil je dat alles perfect is inclusief mooie herinneringen voor later. De zoektocht voor het achtergrond decor stopt hier. Er is zowel een fotoshoot locatie binnen als een fotoshoot locatie buiten beschikbaar. De fotoshoot locatie binnen en de fotoshoot locatie buiten hebben een romantisch decor, waardoor het een hele mooie trouwfoto locatie is.

Vragen?

Heeft u verder nog vragen over deze romantische locatie voor uw foto’s? Stuur gerust een e-mail naar info@oliphant.nl of bel ons op het nummer: 010-4297020.

Kosten foto reportage