Origineel personeelsfeest, bedrijfsuitje of jubileumfeest?? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken. In samenwerking met Carpe Diem organiseert Landhuis de Oliphant verschillende themafeesten!

Hieronder is een kleine greep uit ons aanbod.

Wereldse Feestavond

Van salsa dansen of smartlappen zingen tot doedelzak spelen en waterpijp roken. In één woord: een Wereldfeest! Wel eens in een riksja gezeten? Na vandaag wel.

Ga mee op deze culturele reis rond de wereld.
Proef de wereldhapjes en swing mee met de wereldband.

Wereldfeest

Tijdens het Wereldfeest maakt u kennis met continenten van over de hele wereld. Een reis met voor ieder wat wils, voor jong en oud! Laat uw koffers maar thuis. Vandaag komt de vakantie naar ú toe. Waan uzelf in een Canadese, Oosterse, Nepalese of Schotse sfeer. Met veel actie en humor baant u zich door een onvergetelijk landschap. Bon voyage!

Kilts, Clans & Highlands

Wie denkt aan paalwerpen, katapultschieten of touwtrekken, denkt aan de Schotse Highland Games. Een atletisch zwaar evenement waar mannen laten zien wie de sterkste is.

Bij ons draait het echter niet om de sterkste. Bij ons draait het om de lol, actie, samenwerking, sfeer en de wilskracht. Bij onze sfeervolle locatie wordt u ontvangen door de specifieke geluiden van de doedelzak.

Maffia Feest

Corruptie, afpersing en drugshandel. Om tot de maffia toe te treden, moet je van goede huize komen. Althans, volgens de waarden van de Godfather familie. Zij zijn namelijk op zoek naar nieuwe aanwinsten voor hun familie.

Vanavond gaat u de strijd aan om een plek binnen deze gangsterclan. Wie mag uiteindelijk zich bij deze beruchte familie aansluiten?

Venetiaans Feest

Met een authentiek Venetiaans masker en een mantel waant u zichzelf in een andere wereld met het 'Carnevale di Venezia'. Onze don of donna zal deze avond voor u feestelijk inleiden. Maar denkt u ook aan een illusionist, een acrobaat of Living Statue om deze avond aan te kleden.

Een Venetiaans Feest om niet te vergeten!