Wij bieden arrangementen voor vergaderingen, diners, workshops en themafeesten.
Misschien vindt u hieronder een leuk idee voor uw personeelfeest, teambuilding of relatiedag?

Workshop

Een halve dag vergaderen op een van onze vaste locaties gevolgd door een ontspannen golfclinic. Voor de captains of industrie, maar ook geschikt voor de absolute beginner.

Het buitenterrein van onze locaties richten wij tijdelijk in met 6 of 9 spannende holes. Na de golfintroductie van circa 30 minuten gaan de spelers het veld in met een golfpro. Een ieder krijgt een ijzer 7, PW, een putter, 3 golfballen en een afslagmatje mee. Voor de beginner een leuke introductie waarbij het spel plaatsvindt in het veld en niet op de driving range.

Workshop "Teambuilding"

Op zoek naar uitdagende activiteiten en entertainment voor uw medewerkers? Wij bieden u een unieke en leuke dag met inspirerende teamopdrachten. U zult werken aan specifieke doelen binnen uw team, zoals teamrollen, leiderschapstijlen of projectmatig samenwerken.

Ontspanning en plezier staan voorop en vormen de randvoorwaarden om nieuwe inzichten op te doen aangaande allerlei verschillende teamprocessen.

Met edutainment bereikt u het uitgezette doel door een leuke en doelgerichte dag aan te bieden aan uw medewerkers. Edutainment kan een voortraject zijn voor wanneer u twijfelt over het aangaan van een intensieve, diepgaande training. Samen met u bepalen we de inhoud en de dagindeling. Een goed teamproces staat centraal op deze unieke dag.

Workshop "Creatief"

Ontdek de kracht van creativiteit! Via het ontwikkelen van ideeën en zoeken naar creatieve oplossingen leren de deelnemers elkaar in een geheel andere situatie kennen.

U en uw medewerkers zullen in teamverband werken aan een kunstwerk of gedurende één dag in groepjes een expositie tot stand brengen. Door middel van schilderen op doek, boetseren of beeldhouwen leren uw medewerkers op creatieve wijze samen te werken.

Zo bouwt u aan de teamgeest, werkt u aan de interne communicatie en bevorderd de creatieve samenwerking. Het resultaat zijn een aantal kunstwerken die een blijvende herinnering zijn aan een creatieve dag.

Workshop "Muziek"

Op zoek naar een swingend, ontspannen en actief team workshop? In de muziekworkshop staan actie, enthousiasme, samenwerking en communicatie centraal. Iedereen doet mee met een echt instrument, er wordt veel gelachen, en op ontspannen en humoristische manier ontstaat er een enthousiasmerende samenwerking met een verrassend eindresultaat.

Verschillende ritmepatronen lopen door elkaar heen en met een compleet instrumentarium wordt er in een mum van tijd door de deelnemers een swingend energieke ritme gespeeld. Tijdens de workshop ervaart uw groep als vanzelf op een speelse en ontspannen manier de begrippen luisteren, volgen, ondersteunen, en samenwerken. Ritme laat mensen samen swingen.