Barbecue-feest!

Heerlijk ongedwongen genieten van het ideale zomergevoel terwijl wij voor u en uw gasten de barbecue ontsteken en alles volledig verzorgen.

In de zomermaanden kunnen wij voor uw personeels- of bedrijfsfeest alle benodigdheden en service leveren voor een heerlijk barbecue feest.

Klik hier voor ons Barbecue-feest arrangement!

Halloween

Halloween is een magisch en geheimzinnige avond die u meeneemt naar een wereld waarin andere wetten en regels gelden. U en uw gasten zullen op deze avond ietwat vreemde opdrachten en missies uitvoeren en ingewijd worden in de wereld van vampieren, pompoenen en vleermuizen.

Bij volle maan staat Graaf Dracula klaar om u en uw genodigden te verwelkomen met een griezeldrankje, om bij te komen van alle spanningen. Na een spannend spel van onderhandelen, elkaars geheimen ontfutselen of het voltooien van geheime opdrachten zullen u en uw genodigden genieten van een echte Griezelbuffet. Met bloedsoep met vingerkootjes, vleermuizenkeutels, heksenpudding en Trollenmousse zal het u aan niets ontbreken.

Na al deze heerlijkheden is het tijd om gezellig te dansen. Veel feestmuziek, maar de griezelgeluiden zullen zeker niet ontbreken. Het hoort er allemaal bij. Het meest griezelige feest van het jaar!

Kerstfeest

Hoe korter de dagen worden, des te meer lichtjes er worden aangestoken. De dennenbomen zie je overal in de stad. Kerstmis is het feest van warmte, gezelligheid en overvloed. December is ook de maand om uw mensen te bedanken voor hun inzet en om terug te kijken op een succesvol jaar.

Met goed gezelschap. Een glas gezelligheid en gepofte kastanjes het jaar afsluiten. De sneeuw kunnen we u niet garanderen, een perfecte ambiance met alles erop en eraan wel.

Natuurlijk kunnen wij het jaar ook afsluiten bij uw eigen bedrijf met ons kerstarrangement.

Nieuwjaarsborrel/feest

Traditie getrouw het glas heffen in het nieuwe jaar met uw relaties, genodigden en collega’s. Natuurlijk wordt het nieuwe jaar ingeluid met feestelijke bubbels, oliebollen en appelbeignets. In een ongedwongen informeel samenzijn vooruit blikken op de nieuwe uitdagingen voor het komende jaar.

Heeft u wel eens gedacht aan een bijzondere nieuwjaarstoespraak? Een cabaretier die in het nieuwe jaar; komisch doch kritisch, de aandacht richt op uw doelstellingen voor het nieuwe jaar. Een speech die niet vergeten zal worden!!