We verwelkomen u graag weer aan boord van onze schepen en in onze evenementenlocaties!

We zijn weer open! Ontzettend fijn dat we u als gast mogen ontvangen op onze schepen en in onze locaties. Want ook wij, net zoals u, hebben gezelschap gemist. We houden afstand, besteden extra aandacht aan hygiëne en letten op uw en onze veiligheid. We zorgen er voor dat u veilig bij ons wordt geholpen, maar verwachten ook van u verantwoording naar uzelf en naar ons toe. De gezondheid van ons allen staat op nummer één!
 

Zaaltje huren of feestje vieren? Ga naar de horeca!


De minister president was duidelijk in de persconferentie. Als je thuis visite ontvangt, beperk het aantal gasten tot maximaal 6 personen, kinderen tot en met 12 jaar niet meegerekend. Wil je meer mensen ontvangen, ga naar de horeca! Johan van Der Linde, eigenaar van Partyservice Nederland, is blij met dit advies en ziet vanaf juni het plezier van een dagje/avondje uit weer terug bij de gasten.

De horeca positief in het nieuws

“Voor het eerst sinds 16 maart worden we als horeca positief genoemd. We zijn met de hele branche sinds 1 juni keihard, goed en serieus bezig. Chapeau collega’s en medewerkers! We gaan zo door!”. Positieve woorden van Johan van der Linde, eigenaar van Partyservice Nederland. Onze groep telt drie partyschepen, twee evenementenlocaties en een restaurant. Daarnaast verzorgen we catering voor bedrijven en particulieren en kan men allerhande evenementenmaterialen huren. Alle bedrijfsonderdelen zijn hard getroffen sinds de sluiting, maar we weten het roer om te gooien en alsnog de gasten blij te maken!

Lekker er op uit!

Mensen hebben echt de behoefte om er weer op uit te gaan, bij te praten, verjaardagen te vieren, bruiloften niet langer uit te stellen en de collega’s weer ‘in het echt’ te spreken. En dat kan! Uiteraard met de gepaste afstand en de juiste maatregelen. “Gelukkig zien wij een stijgende lijn qua telefoontjes en reserveringen door het gehele bedrijf. Onze medewerkers houden afstand, besteden extra aandacht aan hygiëne en letten op uw en onze veiligheid. We zorgen er voor dat u veilig bij ons wordt geholpen.”. En zeg nou zelf, lekker uit eten met uitzicht op de Maas vanaf een partyschip of vanaf het terras aan de Schiedam Maasboulevard is goed vertoeven.

Van bruiloft tot rondvaart

Sinds 1 juni hebben we onze activiteiten weer hervat, de gasten hebben vertrouwen in onze schepen, locaties en onze collega’s. De telefoon rinkelt weer iedere dag, reserveringen stromen binnen en zodra er een zonnetje schijnt stroomt het terras van Beren Schiedam Maasboulevard vol, de gasten blijven merkbaar wat langer hangen en naast een drankje consumeren ze nu ook een diner.

Vrijwel dagelijks zijn er afvaarten van onze schepen, denk hierbij aan rondvaarten vanuit Spijkenisse, Rotterdam en Hoek van Holland. Ook de bruiloften die in eerste instantie geannuleerd waren vinden toch zijn doorgang, er zijn zelfs extra aanvragen. Sterker nog, in 2021 hebben we bijna ieder weekend feest!

Zeeën van ruimte!

We begrijpen als geen ander dat je niet zomaar een feestje met 100 personen kwijt kunt in je tuin. Zelfs de woonkamer zit al snel vol met zes personen. In Rotterdam vind je Landhuis de Oliphant, een geweldige locatie geschikt voor kleinere gezelschappen. Een groot voordeel is de prachtige tuin!

Een feestje op een bijzondere locatie? Wat dacht je van een Rijksmonument? Bij Pompgebouw de Esch in Rotterdam Kralingen kun je zowel met kleine als grote groepen terecht in één van de vijf zalen, zoals de Paleiszaal.

Ook de schepen bieden zeeën van ruimte, ieder schip heeft zo zijn charme. Of het nu een familiediner is op de Beren Boot (Rotterdam), een mooie tocht met Rondvaart Europoort, Dinnershow met Theater op het Water (Rotterdam) of een gezellig brunch-/dinnercruise is met Mps. Marlina (Spijkenisse).

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Geen polonaises en feliciteren op afstand. Dat is niet leuk maar in de horeca samen komen is veiliger. We verwelkomen u graag weer aan boord van onze schepen en in onze evenementenlocaties! Neem contact op voor meer informatie of een reservering.

Catering op locatie of thuisbezorgd!

Wij kunnen u uitstekend van dienst zijn met onze catering service. Vanuit onze keukens in Rotterdam, Spijkenisse en Oude Tonge kunnen wij u op locatie voorzien van heerlijke (vergader)ontbijten, broodjes, smakelijke lunches of, indien er overgewerkt dient te worden, onze verse dag maaltijden. Bekijk ons aanbod op allesvooruwparty.nl.

Tip: Maak uw vergadering, meeting of feest compleet met onze verhuur artikelen.


Koken bij u thuis!

Aangezien alle restaurants dicht zijn, kunnen onze koks ook bij u thuis gerechten bereiden en een heerlijk diner voor u serveren. Een leuke bijkomstigheid in deze bijzondere dagen. Vraag naar de mogelijkheden. Bekijk onze website PEC-Catering.

Partyservice Nederland

Lees verder op partyservice.nl/corona

Rijksoverheid.nl | RIVM.nl

Veelgestelde vragen

Wat betekent het als uw rondvaart/bijeenkomst/event niet doorgaat?

Wij annuleren niet, maar verplaatsen in de opgelegde periode door de overheid uw rondvaart/bijeenkomst/event/ maar u bent uw geld niet kwijt. U houdt het bedrag dat u aan ons heeft betaald als tegoed (‘waardebon’) voor een volgende rondvaart/bijeenkomst/event

Wij houden alles perfect bij, u wordt door ons gebeld om een nieuwe datum te prikken en als u die nog niet weet, blijft uw tegoed in 2020 geldig. Ook de eventueel betaalde kosten voor extra’s of aanvullingen of annuleringsverzekering worden onderdeel van dit tegoed

U hoeft niet meteen te beslissen voor welke nieuwe rondvaart/bijeenkomst/event u kiest; u kunt hier rustig de tijd voor nemen. U kunt daarna zelf uw nieuwe rondvaart/bijeenkomst/event boeken door even te bellen met ons en uw reserveringsnummer in de “stille” periode van de overheid aan ons aan te geven. U kunt kiezen uit ons gehele aanbod; het hoeft niet hetzelfde schip of locatie of dezelfde dagtocht e.d. te zijn. Wanneer de boekingssom van de nieuwe reservering hoger uitvalt, brengen we u de meerkosten in rekening. Wanneer de nieuwe reservering goedkoper is, houdt u het tegoed voor consumpties of andere reservering. Wanneer u toch via de website de nieuwe reservering heeft gemaakt, dan kunt u dat aan ons laten weten door de gegevens van uw nieuwe reservering aan ons door te geven via telefoon en wij zullen deze dan verwerken met de oude reservering.

Wij realiseren ons dat wij – onder normale omstandigheden – bij een annulering door  de algemene voorwaarden tellen. De huidige situatie is echter zo uitzonderlijk dat wij ons op het standpunt stellen dat het gerechtvaardigd is om hiervan af te wijken. Wij worden hierin gesteund door het feit dat onze algemene voorwaarden artikel 24 wij ons beroepen op overmacht en wij in dat geval bepalen wat de oplossing van ons zal zijn om uw reservering te verwerken.  Wij hebben gekozen voor de Voucher, zodat u op een later tijdstip kunt genieten van uw reservering. Wij rekenen op uw begrip hiervoor.

Policy tijdens Corona maatregelen
Wij hanteren in de basis Onze algemene voorwaarden en aanvullende vervoersvoorwaarden binnenvaart, staan allen op:    https://www.partyservice.nl/voorwaarden + In de periode door de regering opgelegde sluitingen, mogen onze gasten de geplande vaart/bijeenkomst of event gratis verplaatsen naar een andere datum dit jaar. + Echter in de periode buiten de opgelegde overheidsmaatregel van sluiting van horeca en verbieden bijeenkomsten  (en deze periode of inhoud kan door de overheid aangepast worden) gelden onze algemene voorwaarden, bij verplaatsen hanteren wij omboekingskosten:
  • Event binnen stillegperiode of beperkingen door overheid – 0% omboekingskosten binnen 6 maanden na uw event datum
  • Event binnen de stillegperiode of beperkingen door overheid – 5% omboekings/inflatiekosten binnen 1 jaar na uw event datum
  • Event buiten stilligperiode door de overheid of geen beperkingen voor uw reservering – 35% omboekingskosten binnen een half jaar na uw event datum
  • Event buiten stilligperiode door de overheid of geen beperkingen voor uw reservering – 50% omboekingskosten binnen 1 jaar na eventdatum
Geheel annuleren:  Annuleringskosten bedragen 50% van de som bij opzegging tot 10 weken voor de levering, of 70% van de som bij opzegging 10 tot 4 weken voor de levering, of 80% van de som bij opzegging 4 weken tot 1 week voor levering, of 100% van de som bij opzegging 1 week of minder voor levering.
Mag ik mijn tegoed ook anders besteden?

Wij hanteren in de basis Onze algemene voorwaarden en aanvullende vervoersvoorwaarden binnenvaart, staan allen op: https://www.partyservice.nl/voorwaarden

+

In de periode door de regering opgelegde sluitingen, mogen onze gasten de geplande vaart/bijeenkomst of event gratis verplaatsen naar een andere datum binnen 6 maanden na uw event datum.

+

Het tegoed van uw verplaatste rondvaart/bijeenkomst/event kunt u tot uiterlijk 6 maanden of 1 jaar na uitgifte gebruiken. Een nieuwe boeking dient u dus vroegtijdig te maken. De wijzigingsmail geldt voor alle type rondvaarten, minicruises, dagtochten, bijeenkomsten en events. De nieuwe reservering moet uiterlijk plaatsvinden op 31 december  2020.  Alle verdere voorwaarden van onze organisatie kunt u vinden op: https://www.partyservice.nl/voorwaarden

Tot wanneer is het tegoed van mijn verplaatste rondvaart/bijeenkomst/event geldig?

Het tegoed van uw verplaatste rondvaart/bijeenkomst/event kunt u tot uiterlijk 31 december 2020 na uitgifte van de wijzigingsmail gebruiken. Een nieuwe boeking dient u dus vroegtijdig te maken. De wijzigingsmail geldt voor alle type rondvaarten, mini cruises, dagtochten, bijeenkomsten en events. De nieuwe uitvoer van uw reservering moet uiterlijk plaatsvinden binnen 6 maanden of 1 jaar na uw oorspronkelijk datum.

Wenst u een rondvaart / evenement te verplaatsen na 2021? Dit kan in uitzonderlijke gevallen (b.v. doelgroep) en onder speciale voorwaarden (35 of 50% omboekingskosten), uw rondvaart / evenement dient dan wel voor 1 mei 2022 plaats te vinden echter deze regeling is in hoge uitzondering en alleen met goedkeuring van onze directie.

Alle verdere voorwaarden van onze organisatie kunt u vinden op: https://www.partyservice.nl/voorwaarden