We verwelkomen u graag weer aan boord van onze schepen en in onze evenementenlocaties!

We zijn weer open! Ontzettend fijn dat we u als gast mogen ontvangen op onze schepen en in onze locaties. Want ook wij, net zoals u, hebben gezelschap gemist. We houden afstand, besteden extra aandacht aan hygiëne en letten op uw en onze veiligheid. We zorgen er voor dat u veilig bij ons wordt geholpen, maar verwachten ook van u verantwoording naar uzelf en naar ons toe. De gezondheid van ons allen staat op nummer één!
 

Heropening en hervatten activiteiten 1 juli


Restaurants, partyschepen en zalencentra mogen vanaf 1 juli verruimen. Uiteraard volgen we de richtlijnen van de overheid.

Wij nemen reserveringen aan en hervatten de diensten voor:

Deze maatregelen hebben wij genomen om samen veilig gebruik te maken van onze locaties:

  • Reserveren is verplicht met een verklaring dat het gezelschap vrij is van coronavirus verschijnselen, de verklaring kunt u bij de reservering in ons systeem aanvinken.
  • Bij binnenkomst vult u de intakelijst in, uw gegevens worden alleen gebruikt bij een eventueel contact onderzoek, na een aantal weken vernietigen wij deze gegevens.
  • Zowel binnen als buiten dient u plaats te nemen aan een tafel, het is niet toegestaan om te blijven staan.
  • Vanaf 1 juli geldt er geen maximum aantal gasten aan boord en in onze locaties, uiteraard houden we rekening met de 1,5 meter afstand.
  • Voor het buitendek en op het terras geldt er geen maximum aantal gasten, enkel de 1.5 meter afstand. Het is toegestaan dat hulpbehoevenden en begeleiders bij elkaar aan de tafel plaats nemen.
  • Maximaal 2 personen, of meer personen die een gezamenlijke huishouding vormen, mogen binnen een afstand van 1,5 meter aan tafel zitten.
  • We hebben de capaciteit per rondvaart verminderd. - Er worden maximaal passagiers 72 aan boord van Mps. Brandaris / Beren Boot toegelaten. - Er worden maximaal passagiers 200 aan boord van Mps. Marlina toegelaten. - Er worden maximaal passagiers 300 aan boord van Mps. De Ameland toegelaten.
  • We hebben de capaciteit per (dinner)show verminderd. Er worden maximaal passagiers 200 aan boord van Mps. De Ameland toegelaten.
  • Onze medewerkers dragen mondkapjes, volgen de adviezen zorgvuldig op en komen niet werken als ze klachten hebben.
  • Gasten met verkoudheidsklachten zoals hoesten, keelpijn of koorts, worden niet op onze locaties toegelaten.
  • Wij leggen de focus op hygiëne. Op het schip én in onze locaties zal er een extra medewerker worden ingezet voor het schoonmaken van deuren, grepen, toiletten en algemene liggende vlakken. De locatie zal voorafgaand aan uw ontvangst een extra schoonmaakbeurt krijgen.
  • We verwelkomen alle gasten hartelijk, maar zullen geen handen schudden.
  • Wij hanteren onze algemene voorwaarden en onze corona voorwaarden op partyserivce.nl/voorwaarden.
  • Wij volgen de ontwikkelingen op de voet en verwijzen u graag naar het RIVM voor meer informatie.

Vanaf 1 september

 • Vanaf 1 september gelden er nog geen nieuwe beperkingen.
 • Bij aanpassingen opgelegd / geadviseerd door de overheid, zullen wij dit direct doorvoeren
 • Wij hanteren onze algemene voorwaarden en onze corona voorwaarden op partyserivce.nl/voorwaarden
 • Wij volgen de ontwikkelingen op de voet en verwijzen u graag naar het RIVM voor meer informatie.

Laten we begrip hebben voor elkaar, met elkaar Nederland erboven op helpen en duimen dat we gezond en allen sterker hieruit komen. Wij zien u graag weer terug op onze locaties.

----

Rijksoverheid.nl | RIVM.nl

----

Veelgestelde vragen

Wat betekent het als uw rondvaart/bijeenkomst/event niet doorgaat?

Wij annuleren niet, maar verplaatsen in de opgelegde periode door de overheid uw rondvaart/bijeenkomst/event/ maar u bent uw geld niet kwijt. U houdt het bedrag dat u aan ons heeft betaald als tegoed (‘waardebon’) voor een volgende rondvaart/bijeenkomst/event

Wij houden alles perfect bij, u wordt door ons gebeld om een nieuwe datum te prikken en als u die nog niet weet, blijft uw tegoed in 2020 geldig. Ook de eventueel betaalde kosten voor extra’s of aanvullingen of annuleringsverzekering worden onderdeel van dit tegoed

U hoeft niet meteen te beslissen voor welke nieuwe rondvaart/bijeenkomst/event u kiest; u kunt hier rustig de tijd voor nemen. U kunt daarna zelf uw nieuwe rondvaart/bijeenkomst/event boeken door even te bellen met ons en uw reserveringsnummer in de “stille” periode van de overheid aan ons aan te geven. U kunt kiezen uit ons gehele aanbod; het hoeft niet hetzelfde schip of locatie of dezelfde dagtocht e.d. te zijn. Wanneer de boekingssom van de nieuwe reservering hoger uitvalt, brengen we u de meerkosten in rekening. Wanneer de nieuwe reservering goedkoper is, houdt u het tegoed voor consumpties of andere reservering. Wanneer u toch via de website de nieuwe reservering heeft gemaakt, dan kunt u dat aan ons laten weten door de gegevens van uw nieuwe reservering aan ons door te geven via telefoon en wij zullen deze dan verwerken met de oude reservering.

Wij realiseren ons dat wij – onder normale omstandigheden – bij een annulering door  de algemene voorwaarden tellen. De huidige situatie is echter zo uitzonderlijk dat wij ons op het standpunt stellen dat het gerechtvaardigd is om hiervan af te wijken. Wij worden hierin gesteund door het feit dat onze algemene voorwaarden artikel 24 wij ons beroepen op overmacht en wij in dat geval bepalen wat de oplossing van ons zal zijn om uw reservering te verwerken.  Wij hebben gekozen voor de Voucher, zodat u op een later tijdstip kunt genieten van uw reservering. Wij rekenen op uw begrip hiervoor.

Policy tijdens Corona maatregelen

Wij hanteren in de basis Onze algemene voorwaarden en aanvullende vervoersvoorwaarden binnenvaart, staan allen op:    https://www.partyservice.nl/voorwaarden

+

In de periode door de regering opgelegde sluitingen, mogen onze gasten de geplande vaart/bijeenkomst of event gratis verplaatsen naar een andere datum dit jaar.

+

Echter in de periode buiten de opgelegde overheidsmaatregel van sluiting van horeca en verbieden bijeenkomsten  (en deze periode of inhoud kan door de overheid aangepast worden) gelden onze algemene voorwaarden, bij verplaatsen hanteren wij omboekingskosten:

 • Event binnen stillegperiode door overheid -  0%  omboekingskosten binnen 2020
 • Event binnen de stilleg periode door overheid - 5% omboekings/inflatiekosten naar 2021
 • Event buiten stilligperiode door de overheid – 15% omboekingskosten binnen 2020
 • Event buiten stilligperiode door de overheid – 20% omboekingskosten naar 2021 binnen 1 jaar na eventdatum
Mag ik mijn tegoed ook anders besteden?

Wij hanteren in de basis Onze algemene voorwaarden en aanvullende vervoersvoorwaarden binnenvaart, staan allen op:    https://www.partyservice.nl/voorwaarden

+

In de periode door de regering opgelegde sluitingen, mogen onze gasten de geplande vaart/bijeenkomst of event gratis verplaatsen naar een andere datum dit jaar.

+

Echter in de periode buiten de opgelegde overheidsmaatregel van sluiting van Horeca en verbieden bijeenkomsten  (en deze periode of inhoud kan door de overheid aangepast worden) gelden onze algemene voorwaarden, bij verplaatsen hanteren wij 15% omboekingskosten. De vaart / het evenement dient echter wel in 2020 plaats te vinden, wilt u verzetten naar 2021 dan hanteren wij 20% omboekingskosten, deze regeling kan alleen als uw vaart of evenement buiten de door de regering geadviseerde periode plaats vindt.

+

Met het tegoed van uw verplaatste rondvaart/bijeenkomst/event kunt u tot uiterlijk 31-12-2020 na uitgifte van de wijzigingsmail een nieuwe boeking maken. De wijzigingsmail geldt voor alle type rondvaarten, mini cruises, dagtochten, bijeenkomsten en events. De nieuwe reservering moet uiterlijk plaatsvinden op 31 december  2020.  Alle verdere voorwaarden van onze organisatie kunt u vinden op: https://www.partyservice.nl/voorwaarden

Tot wanneer is het tegoed van mijn verplaatste rondvaart/bijeenkomst/event geldig?

Het tegoed van uw verplaatste rondvaart/bijeenkomst/event kunt u tot uiterlijk 31 december 2020 na uitgifte van de wijzigingsmail gebruiken. Een nieuwe boeking dient u dus vroegtijdig te maken. De wijzigingsmail geldt voor alle type rondvaarten, mini cruises, dagtochten, bijeenkomsten en events. De nieuwe reservering moet uiterlijk plaatsvinden op 31 december 2020.

Wenst u een rondvaart / evenement te verplaatsen na 2020? Dit kan in uitzonderlijke gevallen (b.v. doelgroep) en onder speciale voorwaarden (20% omboekingskosten), uw rondvaart / evenement dient dan wel voor 1 mei plaats te vinden echter deze regeling is in hoge uitzondering en alleen met goedkeuring van onze directie.

Alle verdere voorwaarden van onze organisatie kunt u vinden op: https://www.partyservice.nl/voorwaarden